mandag den 8. juli 2013

Hokkaidosuppe med bacon og kylling

3 portioner:

550 gr hokkaido
175 gr løg
400 gr kartofler
1 frisk chili
3 fed hvidløg
salt, peber, gurkemeje
8 dl vand
TILBEHØR:
125 gr kalkunbacon
260 gr kyllingestrimler
10 gr kokosolie

Fjern kernerne i hokkaidoen, den skal ikke skrælles, og skær den, løg og kartoflerne ud i grove tern. Hak chili og hvidløg fint.
Put det hele i en gryde med krydderierne og vandet. Lad det småkoge i 20-30 minutter. Det er færdigt når det hele er kogt godt mørt. Blendes jævn med en stavblender.
Skær bacon ud i små stykker/strimler og steg det sprødt på panden. Kyllingen skæres evt i mindre strimler og steges i kokosolien.

Indhold pr portion:
KJ: 1270 Protein: 32 Kulhydrat: 38,3 Fedt: 3,9



Kan serveres med det samme som den er eller med et stykke brød til. Kan fryses ned til senere brug. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar