mandag den 29. juli 2013

Kold Bønnesalat

Tilbehør til 4-5 pers:

325 gr lima/hestebønner (tilberedt vægt) alm hvide bønner kan også bruges
400 gr grønne bønner (rå vægt)
200 gr apetina 3% feta
50 gr rødløg
10 gr olie

Kom en gryde med vand i kog. Put de grønne bønner i og kog dem 1-2 min. De må ikke blive alt for bløde. Køl af. Køb hvide bønner på dåse eller opblød og kog dem selv. Pil skallen af efter kogning, hvis du synes. De skal også være helt kolde inden brug.
Hak rødløg fint. Bland det hele i en skål sammen med olie, salt og peber. Fetaen drysses henover til sidst. 

Indhold i alt:
KJ: 4501,5 Protein: 70,1 Kulhydrat: 148,2 Fedt: 20,9




Ingen kommentarer:

Send en kommentar